Hva er WordPress?

Hva er WordPress?

I sin kjerne er WordPress den enkleste og mest populære måten å lage din egen nettside eller blogg på (I vår ydmyke mening), noe som selvfølgelig kan endre seg. Faktisk driver WordPress over 40,0% av alle nettsidene på Internett. Ja – mer enn én av fire nettsteder du besøker, er sannsynligvis drevet av WordPress.

Hvis du vil ha det tekniske begrepet så er det at WordPress er et publiseringssystem for nettsteder skrevet i PHP med MySQL som databasesystem for lagring av innhold. WordPress brukes for å administrere innhold som oppdateres ofte, spesielt blogger. Den er distribuert under GNU General Public License og er fritt tilgjengelig.

Ingen fare hvis du ikke skjønner vette av det det der. Sånn jeg ville sett på det er WordPress som en platform der du har lett oversikt og administrasjons-evne over alle ting på nettsiden din. Det kan være alt fra back-end redskap og plugins til front-end visuelle bygge verktøy. Dette kaller vi nerder for en CMS, (Content Management System, eller Publiseringssystem på Norsk.)

Hvorfor bruke WordPress?

WordPress er en utmerket nettstedplattform for en rekke nettsteder. Fra blogging til e-handel til forretnings- og porteføljesider, er WordPress et allsidig CMS. WordPress er designet med tanke på brukervennlighet og fleksibilitet, og er en flott løsning for både store og små nettsteder.

Hva gjør WordPress bedre?

  • WordPress er annerkjent og brukt av de fleste utviklere, dette betyr at vi kan tilby deg en nettside som er lett å adoptere for andre utviklere i fremtiden.
  • WordPress er et utrolig oversiktlig og kompetabelt CMS, hvis det er noe vi trenger finner vi alltid en vei i WordPress verdenen.
  • Fart, det er mange måter å optimalisere siden på.
  • SEO, mulighetene er uendelige.
  • Enkelt for bloggere og andre ikke tekniske kunder å legge ut nye ting på egenhånd.
  • Det rett og slett bare fungerer.