SEO står for søkemotoroptimalisering og er å benytte metoder som fører til at synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultat forbedres. Dette er en prosess der vi gjør et nøye arbeid med modifikasjoner som følger av en rekke analyser. Mange ting kan påvirke en sides SEO inkludert bilder, kode og hastighet. Vår jobb er å tenke på alt.

En dårlig optimalisert nettside vil skåre dårligere på nettlesere som google og vil som følger gjøre det vanskeligere å finne nettsiden din. Men hvis du har en godt optimalisert nettside vil du komme høyere opp i søkemotorer og som følger oppleve mer trafikk.

SSL eller Secure sockets layer som det heter, er en teknologi som brukes for å kryptere trafikk på internett. Det gjør at uvedkommende ikke kan tyvlytte på- og forstå data som sendes mellom de som er på nettsiden din og serveren.

 

Du kan se om et nettsted har SSL på domenen (https istedenfor http). Vist et nettsted ikke har SSL vil teksten "Ikke sikker" forekomme oppe i nettleseren. Så ikke bare kan mangel på SSL være farlig for deg og dine lesere, men også frastøtende for nye lesere eller kunder.

Simpelt sakt er et webhotell er en tjeneste på en webserver som gjør en bruker i stand til å publisere filer på internett. Altså er dette nødvendig for å ha en nettside som folk kan søke opp på nettet. Forskjellige webhotell tilbyr forskjellige integrasjoner og hastigheter, derfor er det viktig at du finner et som både yter bra og er standhaftig.

Vist du har et webhotell fra før, vil vi gi den er instruks på hvordan du lett kan legge til den nye nettsiden din, vist du ikke har tid eller kunnskap til det kan en av våres eksperter gjøre det for deg for en minimal sum.

Vist du ikke har et webhotell fra før kan vi hjelpe deg å sette opp en konto hos våres personlige "go to" webhotell one.com. 

Priser På Nettsider

Nettside Størrelse Vedlikeholdspris 1 år pr mndVedlikeholdspris 3 år pr mnd Inkluderer:   
         
Medium7 500,00 kr400,00 kr300,00 kr 
Opptil 3 faner, 30 min vedlikehold per mnd
   
Stor9 500,00 kr450,00 kr400,00 kr 
Opptil 5 faner 30 min vedlikehold per mnd
   
Ekstra stor14 000,00 kr600,00 kr550,00 kr 
Opptil 10 faner, 1 t vedlikehold per mnd
   
skreddersyd    
Alt over 10 faner koster 1100 kr fanen + vedlikehold 90kr mnd
   

Tilleggspakker

Ekstra kostnader

         
Tidio live chat450 kr      
Tillegg Tidio bot       
Redigering av bilder500 kr      
        
Flere timer redigering/vedlikehold300 kr/30min pr mnd      

SSL serfikat / https

200 kr      
Avansert SEO 1 900 kr      
Facebook pixel og/eller google1 100 kr      

Kom i kontakt

Følg Oss på

Copyright © 2020 Back2Work. All right reserved